2022-05-05 32 浏览
嚟到深水埗揾食就梗系手摇啦去到呢间专食手撕鸡嘅近排手撕鸡非常之咁出位有啲餐厅唔单止会将佢会做肠粉更加有啲会摆落去鸡蛋仔入面今日呢间仲更加特别就系配上了鹅油再加上捞面变成鹅油捞面餐一坐低就系叫返1分手撕鸡小食之后见佢哋话烧鹅非常之咁出名就叫咗份烧鹅鹅油套餐首先嚟咗嘅就系佢哋背嘅诗日例汤例汤都非常之咁足料但系就偏咸少少,之后佢哋嘅烧鹅就非常之咁出色食得出系非常之咁脆皮而且我又非常之咁丰富再配上埋非常之滑嘅牛肉令人食指大动之后佢哋嘅卧游捞面仲更加出色因为我有嘅味道完完全全俾面吸收晒再加上了老抽嘅时候味道非常之咁令人食指大动而朋友亦都叫咗叉烧鹅油套餐叉烧非常之咁后设而且仲系五层次嘅叉烧非常之咁后生而且味道非常之咁浓郁令人识得非常之咁开心估唔到呢度嘅烧味都非常之咁出色之后就食返佢哋嘅手撕鸡手撕鸡嘅味道非常之咁好大嘅味道非常之大就唔系𠮶种死实实嘅味精味道另外再叫早晨分题同埋呢个海蜇海蜇爽口弹牙就不在话下如果熏蹄亦都非常之咁滑熏蹄嘅外皮非常之好食佢哋嘅冰冻奶茶都唔可以放歌非常之咁冰冻而且奶味重茶味都非常之近平均

一坐低就系叫返1分手撕鸡小食
之后见佢哋话烧鹅非常之咁出名就叫咗份烧鹅鹅油套餐