2004-05-12 12 浏览
今晚又同朋友o黎依度食饭~ order o左:法式煎鹅肝沙律($70) - 虽然鹅肝算厚, 但$70得一块, 好贵... 味道ok啦, 不过几多筋~芝士焗羊肉酿波椒($48) - 一向唔钟意食红黄波椒, 觉得太酸, 不过今次配羊肉ok㖞, 但系d芝士同羊肉都出油, 好肥腻..... 味道就一般啦, 我始终钟意"酥"d o既羊肉~炭烧西冷扒($128) - 等o左几耐o下, 烧得唔错, 肉味几浓~ 伴菜o既芝士薯仔几好味~拿破仑饼($3X) - portion几大, custard略湿o左d, 唔够滑, 不过味道ok, 个pastry几香脆~ 即磨咖啡($25) - 虽然好appreciate佢地用热鲜奶, 但咖啡好淡, 得个苦字~以后去开九龙城食饭, 会去细舖食甜品~又系依个album:http://community.webshots.com/album/141453247wrwDaS
今晚又同朋友o黎依度食饭~ order o左:
以后去开九龙城食饭, 会去细舖食甜品~
又系依个album: