鸡地不嬲都系众美食聚集之地,我系小巷揾到呢间充满日式风情嘅小店,小食&汤面卖相都几好,价钱经济面面俱到-面全食 配寿喜烧汤面 $88牛肉寿喜烧汤汤底浓郁,汤底用骨汤,味醂制成日本赞岐鸟冬弹牙咬落有质感,好挂汁非常入味材料上绝不马虎,有牛肋条,豚软骨,猪皮脆脆,虎虾,蟹肉,配料有鸣门卷,笋片,紫菜丝等牛肋条咬落有口感,唔会话太腍,而豚软骨炆得好冧呢个面一定满足到钟意食肉肉嘅你👉🏻 升级沙律套餐价非常抵,只需加 $12 ,套餐包埋饮品, 而将饮品转津路乌龙茶都系加$3 沙律菜好新鲜,仲有蕃茄仔,洋葱等配料🍜 酱油慢煮䐁软骨配脆脆猪皮乌冬$62,升级至唐扬炸鸡套餐加 $20 豚软骨同脆脆猪皮呢个组合好match, 猪骨浓汤系用猪骨汤熬制,味道浓郁及好多骨胶原唐扬炸鸡热辣辣炸好,咬落去时外层脆而松化,炸鸡肉质软滑,唔会炸到干 ,点埋蛋黄酱更好食小食款式都有几款,以香口为主,今次拣左明太子吉列炸虾(3件)$25, 脆卜卜嘅吉列外层,虾嘅Size 唔细,冇雪味,有满满明太子酱,紫菜丝,食落更加好味

面面俱到-面全食 配寿喜烧汤面 $88
牛肉寿喜烧汤汤底浓郁,汤底用骨汤,味醂制成
日本赞岐鸟冬弹牙咬落有质感,好挂汁非常入味
牛肋条咬落有口感,唔会话太腍,而豚软骨炆得好冧
呢个面一定满足到钟意食肉肉嘅你
沙律菜好新鲜,仲有蕃茄仔,洋葱等配料

2024-08-27
  • 唐扬炸鸡