上个礼拜同旧同事聚会,又系小编发板、当然黎雄馆食lunch啦。又抵又好味!次次去质素都有保证,无他既,个大厨即系间餐厅既老板,咁佢当然唔会整衰自己个名既,到自己米咩,所以小编我特别放心。大厨午市多数o系度坐镇,even唔o系度其实质素都冇变、食过晚饭都系真心出色,又抵食,只蟹多膏到呢~200几咋,劲回味讲返正题,今次lunch小编试埋个咸蛋鱼皮,虽然咸蛋唔系多到痴晒d鱼皮,但好香咸蛋味、鱼皮好脆又唔油又唔太厚,真系好正!龙趸饭一向有质素既,must叫,另外佢地个花胶鲍鱼捞面都劲正!小编加10蚊转虾子面、好好味但分量唔够、细食如小编我都觉得唔够喉wor可能太好食啦总括而言、鱼皮、龙趸饭must 食!如果唔想太饱肚可以试花胶鲍鱼捞面至于黄金炒饭、分量系最多既,同事都话唔错

但分量唔够、细食如小编我都觉得唔够喉wor
可能太好食啦

至于黄金炒饭、分量系最多既,同事都话唔错
2018-12-20