2020-11-26
友人book咗呢间餐厅话之前食过好食,我又试下先。Ceasar Salad with Chicken ($68)呢个沙律既鸡好大旧,而且都几嫩。沙律汁都够,唔会觉得个沙律同件鸡干。Cheese Tortillas with Homemade salsa & Tuna Sauce ($75)呢个好好食! 每一块都好脆然后入面夹住d cheese,好好味。加d salsa/ tuna酱系上面都一样咁好食。黄金乌鱼子蒜香义大利面 ($118)呢个意粉既蒜香都几够,乌鱼子味都香,不过我就觉得个意粉偏干咗小小,味道系OK但越食越觉得dry。明太子义大利面 ($98)呢个意粉就同头先好唔同,明太子汁系好多,但个汁就偏水咗d,如果可以creamy d就更好食。最后仲叫咗个classic honey waffle,呢个好食!总括我觉得呢间餐厅所有食物都系中上水准,不过留意翻呢间餐厅最低消费每人一杯饮品,我就唔记得影低,但饮品比起食物我觉得好一般。因为饮品一杯其实都唔平,又唔系好出色,如果取消咗呢个最低消费每人一杯饮品,我会多d黎帮衬,试多d野食。