2023-08-25
牛阵HANARE Platinum Label 铜锣湾 wwwtc世贸中心正式开业😍店舖简洁明亮,走日式侘寂风格,店舖内既植物亦增添自然温暖的室内氛围。店员亲切友善,服务周到,以客人需要为先,非常加分。🔹鹿儿岛县产野崎牛赤身肉 寿喜烧放题套餐 套餐内所有食品均可无限添加,呢个套餐包括:日本产豚肉、黑毛和牛赤身肉、德岛县产 阿波尾鸡,个人最钟意一定系和牛,特别钟情入口𠮶种油脂同柔软嘅口感,非常好食🤤另外鸡肉都非常有惊喜,口感好够滑溜~🔹前菜-蟹膏豆腐 豆腐柔软香滑,加上淡淡的蟹膏味道,不错-龙虾沙律 龙虾略有口感,配上沙律酱,几好味-柠檬汁渍海蜇 海蜇爽口,配上酸酸地嘅柠檬汁,系非常开胃嘅前菜。🔹薄衣の天妇罗🍤天妇罗共有四款,包括:南瓜、冬菇、白身鱼、炸虾,天妇罗炸皮唔厚,个人最钟意系南瓜☺️ 非常香甜。🔹新鲜海之幸刺身刺身有五款可以选择,包括:三文鱼、带子、吞拿鱼、油甘鱼、甜虾,每款都好新鲜,特别推荐带子,大粒之余又鲜甜。🔹甜品甜品都系呢一餐饭嘅重点,总共有三款可以拣: 红豆抹茶冻、日式蕨饼、雪糕,我哋三款都试哂☺️ 雪糕系柠檬味,钟意酸酸地嘅朋友可以试吓,餐后食都唔会好腻。而我最推介嘅系
🔹鹿儿岛县产野崎牛赤身肉 寿喜烧放题套餐
套餐内所有食品均可无限添加,呢个套餐包括
🔹前菜
-蟹膏豆腐 豆腐柔软香滑,加上淡淡的蟹膏味道,不错
-龙虾沙律 龙虾略有口感,配上沙律酱,几好味
🔹薄衣の天妇罗🍤
🔹新鲜海之幸刺身
🔹甜品
甜品都系呢一餐饭嘅重点,总共有三款可以拣: 红豆抹茶冻、日式蕨饼、雪糕,我哋三款都试哂☺️ 雪糕系柠檬味,钟意酸酸地嘅朋友可以试吓,餐后食都唔会好腻。而我最推介嘅系红豆抹茶冻👍🏻🎊个cream好滑,入口非常有层次。