2018-08-29 160 浏览
依间鹿做主题既西餐厅系观塘都听过几年,啲朋友都食过系佢地旧铺既时候,都赞好依间餐厅食物环境都好评上网睇到佢新开左系观塘The wave6/F 今日一于去试下一开䢂就见到间餐厅,环境好好,唔似楼下四楼既咁嘈感觉,倾计谈心既好地方感觉好舒服,座位与座位之间好濶落事不宜迟睇下有咩食先Order 左墨西哥单骨鸡亦,叫得墨西哥紧系辣架啦,好好味微微辣度送酒一流打算叫杯酒饮下,好可惜侍应姐姐话未有酒卖住因为攞牌中,九月份就可以卖酒,有小小失望再叫左蟹肉虾多士,上枱时有啲惊喜㖞冇谂过虾多士真系成只虾放上面,好有特色(一直食开虾多士系虾胶果种)只虾仲爽口,只虾一啲都唔细只,中间夹住啖啖蟹肉底层多士,层次感好好和风鳗鱼牛油果薄饼饼底好脆够薄材料十足一啲都唔吝啬,入面唔只鳗鱼同牛油果🥑仲食到有蛋碎青瓜,加入左青瓜感觉冇咁漏,面头仲有木鱼丝真系好和风既味道最后算了西班牙黑我猪鞍貌相好吸引,其实我本人对猪麻麻地,因为唔中意佢太鞋口,但依个一切落去时候已经感觉好松软一食第一啖既时候心心眼左好香好冧即刻都猪改观朋友们必吃唔系讲笑食得出唔系用松肉粉腌制既松软,真材实料既西班牙猪士多啤梨云厘拿沙冰,好香云厘拿味,唔太
座位之间好濶落

事不宜迟睇下有咩食先

墨西哥单骨鸡亦

蟹肉虾多士
再叫左蟹肉虾多士,上枱时有啲惊喜㖞
冇谂过虾多士真系成只虾放上面,好有特色
饼底好脆够薄
西班牙黑毛猪鞍
最后算了西班牙黑我猪鞍
一食第一啖既时候心心眼左
好香好冧即刻都猪改观
士多啤梨云厘拿沙冰
士多啤梨云厘拿沙冰,好香云厘拿味,唔太甜啱哂我

整体来讲依间餐厅🍴真系值得一试
环境食物