2016-05-07
哈哈, 之前佢岩岩开店时, 真系日日被洗版, 其实我系第一时间去左食了, 因为我公司就系佢附近!!今次就SHARE返个食评先!麦上日光是用天然酵母来做面包, 会比较健康架!当然本身都真系几好味~~ XP最火热的奥地利五层流心芝士包系用左澳洲及纽西兰的cream cheese~新鲜出𬬻时真系超级香芝士味! 仲好软熟! 咬落去超满足!放雪柜隔左一晚再食都仲有芝味, 会无咁腻, 好似软CHEESE CAKE咁!但我会叮返热少少食, 都系流心感正D!!!!瑞士朱古力流心包其实我觉得呢个系最好食!!!!!好似食紧心太软咁~~ 好浓郁既朱古力味!!!唔会太苦同太甜, 岩岩好既味道, 好中意呀!!!!紫控的朋友一定要买呢个冲绳紫薯公主, 超正紫薯味, 用了日本的紫薯架!中间仲见到紫薯蓉添~枸姑娘 - 有枸杞, 提子干, 黑白芝麻, 五谷等唔会有好大阵既枸杞味, 反而几甜, 仲好好口感! 因为有好多NUTS!呢款坚健康!!洛神花星星 - 好靓! 同埋好少见用洛神花来入馔做面包!洛神花好养生架! 佢有丰富维他命! 馅料仲有绿豆蓉同红枣, 好养生呀~~洛神花味道有少少酸, 但加左甜甜地既绿豆蓉又几M
今次就SHARE返个食评先!
麦上日光是用天然酵母来做面包, 会比较健康架!
当然本身都真系几好味~~ XP
系用左澳洲及纽西兰的cream cheese~
新鲜出𬬻时真系超级香芝士味! 仲好软熟! 咬落去超满足!
但我会叮返热少少食, 都系流心感正D!!!!
其实我觉得呢个系最好食!!!!!
好似食紧心太软咁~~ 好浓郁既朱古力味!!!
唔会太苦同太甜, 岩岩好既味道, 好中意呀!!!!
中间仲见到紫薯蓉添~
呢款坚健康!!
洛神花好养生架! 佢有丰富维他命!
馅料仲有绿豆蓉同红枣, 好养生呀~~
洛神花味道有少少酸, 但加左甜甜地既绿豆蓉又几MATCH呀!