细个个阵劲中意食麦当劳🍔,大个左成日怕肥怕爆疮食少左好多🙊,但每次有新野食推出🆕,小妹都会忍吾住去试😜。今日同朋友K👧🏻去完shopping🛍之后大家都肚饿🐷,又讲起新出既黑松露shake shake薯条🍟,我地就去左食喇(顺便休息下😌)~揾到位后,我地就买左个脆香鸡翼餐(全翼)($35.8)🐔黎share,再加左$2.5买黑松露调味粉🍄。先讲黑松露shake shake薯条,其实踏入麦当劳个阵已经闻到👃🏻好香黑松露味🤗,打开包粉之后果然好香😍,朋友K仲闻到打喷嚏添😂...咦🤔?d粉系泥黄色既😳?黑松露吾系黑色架咩😮?点解既?点解咁既?每次食shake shake薯条都会觉得好尴尬😅,总系觉得周围冇人shake紧包薯条👂🏻,全店好似得自己shake咁🙈。shake完之后系咁既💁🏻~食落黑松露味道吾算太重,有少少甜、微辣🔥,个人觉得黑椒味比较出😬,整体味道都吾错😄!吾知有冇人同小妹1样中意食全翼呢😝? 我觉得鸡翼juicy d同滑d😋~炸脆左既皮同鸡翼中间有层油,令鸡翼更香滑👅,虽然咁样讲好似好邪恶😈。鸡翼关节个块软骨小妹都非常中意✨,口感十足啊!饮品方面,可乐够冻,但小妹略嫌佢吾系好够

脆香鸡翼餐(全翼)

薯条
脆香鸡翼

饮品方面,可乐够冻,但小妹略嫌佢吾系好够汽💨。
2016-11-19
脆香鸡翼餐(全翼)
薯条
脆香鸡翼