2019-01-02
大家好👋🏻👋🏻 #新年快乐2019年第一个工作日,#小秘书 今朝唔够八点⏰就要开工😴 加上天气咁冻,要咁人哋早起身,简直系个大挑战🤺为咗弥补 #小秘书 #生理时间 嘅不协调🥴 #小秘书 今日要食个丰富早餐嚟补一补🤩 话你知吖... 其真我一向都唔钟意食 McDonald's 嘅 #早餐,不过我呢个 #外貌协会组员 今次又因为 #麦记 早餐个 #新包装、同新加嘅 #奶酱🥜🍼(花生酱x炼奶)嚟帮衬😆 #热香饼 本来配 #奶酱 都夹嘅,不过对我嚟讲实在太甜😅 而我就将 #炒蛋 + #猪柳 夹埋落个包一齐食🍔 本来就系 #猪柳蛋汉堡 嘅翻版啦... 但系点解我整得咁难食嘅🤪 成份早餐对我嚟讲就只有去薯饼、热朱古力比较正常👉🏻👈🏻 ... 睇嚟我都系啱食白烚番薯多啲🤣#2019HaveAGoodMorning #balabalaba
... 睇嚟我都系啱食白烚番薯多啲🤣