2024-08-09
Lunchtime想chilled一吓面包类都好吸引 款款都想试Chicken Stew 番茄浓酱煮香烤鸡肉配多士 $118(Sautéed Mixed Vegetables, Cream, Almonds, Dried Cranberries, Rockets)番茄酱好香好浓郁 酸酸哋 带少少辣 配面包一流食食吓觉得 有啲似印度餐厅嘅咖喱咁😂鸡肉份量都唔少 肉质未去到好嫩滑 但都还可以啦~sourdough烘到暖暖哋 口感都唔错但净系得两块 唔系好够点晒啲汁如果可以有多块就好噜~好在个汁就咁食都唔错嘅唔会太咸/重味🫡Iced Dark Chocolate +$30🍫 本身睇中earl grey chocolate 但嚟到先发现已经无咗而依杯dark chocolate都…..几无诚意面头啲朱古力浆 只味假到朱古力金币咁 成杯都无乜朱古力味😟原价成$50一杯 完全唔值
鸡肉份量都唔少 肉质未去到好嫩滑 但都还可以啦~
sourdough烘到暖暖哋 口感都唔错但净系得两块 唔系好够点晒啲汁如果可以有多块就好噜~好在个汁就咁食都唔错嘅唔会太咸/重味🫡 Iced Dark Chocolate +$30🍫