2019-01-20 1899 浏览
佢地有多款唔同口味嘅cream cheese bago🥯试左佢地推荐嘅Vancouver breakfast $52🥪(入面有烟三文鱼、忌廉芝士、菠萝、沙律菜同车厘茄),如果系素食者就可以拣The szabo $48🥙(入面有蘑菇、芝士、蕃茄、洋葱),唔好睇佢个样细细个,食落就会发现系就好足料好饱肚👍🏻小店仲有好多款贝果可以选择(共7款),我食过honey wheat同ten cereal🌾推荐大家拣honey wheat,因为佢唔似平时嘅麦包咁dry咁硬,好软好易入口,加埋大量嘅cream cheese好好食😋另外combo +$10仲有沙律/饮品,如果佢地价钱平啲,一定会成日去食姐~
  • Vancouver Breakfast