2024-10-09 500 浏览
主打多款面包同酥饼, 使用日本面粉及法国牛油🧈, 曲奇同蝴蝶酥都系师傅每日喺舖头手工制造!我呢个面包控都帮衬咗一大袋!🍞汤种方包 (绿茶、紫薯、原味)方包已预先切片, 好贴心!包体柔软有弹性, 湿润度刚好, 连面包边都好松软 •͈౿•͈ 绿茶方包茶味清香🍵; 紫薯方包有着独特嘅紫薯香味, 仲食到啲cranberries, 真材实料!原味有奶香, 唔搽果酱都好食~🥯黑松露忌廉芝士软包 一打开包装已经闻到松露香味, 包体好软熟, 内馅嘅黑松露忌廉芝士香而不腻🥯Bagel 外表饱满, 内部柔软且带点嚼劲💛云呢拿花边千层挞 建议食前先轻焗一下~ 花边千层挞皮酥脆且层次分明, 带牛油香气, 配以香滑蛋浆, 甜度适中🥐原味压扁牛角经压扁后嘅牛角包咬落酥脆可口🥨蝴蝶酥 色泽金黄, 入口酥脆, 充满牛油香气🧈, 甜而不腻🥖杏仁酥 入口层层酥脆松化, 仲有糖霜嘅微甜滋味🍪迷你合桃酥 推介👍🏻 个人最爱呢个😍!唔同一般脆硬嘅合桃酥, 呢款系非常酥松, 入口即化且口感轻盈, 不油不腻, 一口size, 系会令人忍唔住一口接一口!🍪咖啡曲奇一打开个罐已经闻到好香咖啡味☕️

🍞汤种方包 (绿茶、紫薯、原味)

🥯黑松露忌廉芝士软包

🥯Bagel
外表饱满, 内部柔软且带点嚼劲

💛云呢拿花边千层挞

🥐原味压扁牛角
经压扁后嘅牛角包咬落酥脆可口

🥨蝴蝶酥
色泽金黄, 入口酥脆, 充满牛油香气🧈, 甜而不腻

🥖杏仁酥
入口层层酥脆松化, 仲有糖霜嘅微甜滋味

🍪迷你合桃酥

🍪咖啡曲奇