2018-09-02
Shake shack登陆香港咁耐,一直都好怕排队,所以一直都无去试,等左半年,应该少人d喇挂!星期日去到,条队终于无排到出面喇!排左10分钟左右,就买到喇!✌🏼✌🏼今日唔算太热,但系天气唔稳定,惊落雨,所以都无坐到露天的位置,其实坐出面应该几舒服!☺️系等位同等野食的时间,发现店内有部洗手机,俾人食burger前同食完之后洗手,仲要自动出埋抹手纸,真系好贴心!🤗🤗我地叫左招牌Shack burger,smoke shack burger! 仲有普通薯条同芝士薯条!野饮就叫左lemonade同香港先有的milk tea shake!Shack burger个包有惊喜!🤤佢比其他地方的面包更软熟,入面仲搽左一层酱,提升左成个包的味道! 而smoke shack 就多左d烟肉,香口d,但系如果有番d菜就更好,可以平衡番个味道!值得一提的系佢个包系无完全切开嫁!包后面仲系连埋嫁!完全系为左我呢d,会食到d包同肉移哂位的人!😂😂😂我觉得得呢个设计真系好好呀!🤗🤗Milk tea shake有茶味,但系就唔算重!lemonade唔系平时咁的,佢系无汽的,酸酸甜甜几好味!我觉得唔洗排队系值得enco
Milk tea shake有茶味,但系就唔算重!
lemonade唔系平时咁的,佢系无汽的,酸酸甜甜几好味!我觉得唔洗排队系值得encore的!🤤🤤🤤🤤