露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
2022-07-29 58 浏览
🍚一人拌饭 $88🔆鲁肉饭+小食+饮品🐷🍚鲁肉饭佢啲鲁肉同系台湾食既真系有得挥🤤🤤够晒肥🤤份量好够送饭🤤仲有半只卤蛋,味道正😋👍食完一碗好想𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞…🫢但我静系想食啲鲁肉唔要饭😂🐣💯秘制香槽醉鸡一人份量好够食,如果食晒啲鲁肉得返啲饭拎啲醉鸡送饭都好正😆因为醉鸡超入味,酒香味浓浓,佢比例调得好,纪子再带啲甜味🫶🥹好食!仲要佢鸡好滑唔鞋🥹醉鸡其实好难整得好入味又鸡身甘滑👍手艺好👏🐮鲜茄牛腩拌面 $59出名𝐁𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐥𝐢𝐧𝐠面+$3转左,佢口感无刀削面甘烟韧,小小烟韧同超挂汁😋鲜茄底油腻感会比较重,食食下都会好滞🤏牛腩厚身同好霖🤤好好食😋整体好夹😋🦀镇店蟹皇云吞 $50一份有5粒,配埋蟹皇醋,入面好多蟹籽🤩🤩大大粒😋好食👍👍不过真系一定要趁热食!冻左无甘好食⚠️🥛滑溜溜香芋鲜奶 $28必饮😳无念到甘好饮,绝对有惊喜‼️香芋唔系啲添加剂味!味道同食芋头糖水一样味🤤不过重点佢整到个口感好滑🤤真系无改错名!🍍菠萝青柠蜜菠萝好清甜,清爽🔆唔算好甜。
🍚一人拌饭 $88

🐮鲜茄牛腩拌面 $59

🦀镇店蟹皇云吞 $50

🥛滑溜溜香芋鲜奶 $28

🍍菠萝青柠蜜
菠萝好清甜,清爽🔆唔算好甜。
  • 滑溜溜香芋鲜奶
  • 秘制香槽醉鸡