1.店员仔细睇清楚有冇人攞左飞等紧位今日晏就过黎食 入到去攞位 攞飞 话两位 企收银既姐姐就叫我坐呀两位 其他姐姐问出面有冇人等紧 收银既姐姐话冇 咁我就信左佢坐左入去 我坐左阵先问我系未未齐人话我知出面有人等紧 叫我出去等 下一张到我2.叫客人出番黎 但冇补派飞Ok 我出去等 出到去 已经有pair客人等紧 攞住张飞 其实保险啲系未要俾番张飞我? 要我问先俾我?! 系未其实唔使俾飞我 因为认得我?如果我唔问佢攞飞 我系未要白等?3.员工冇口齿 等等下 有姐姐出黎问 我地等个啲人 齐唔齐人 最后我未齐人 佢就俾下一张飞既人 入左佢先 我想问咩叫下一张到我? 仲有我之前试过两个人食 我入左去坐先都得 点解今次又唔得?一路都食开加藤屋 罢食吉家 但而家依间我都不了

1.店员仔细睇清楚有冇人攞左飞等紧位

2.叫客人出番黎 但冇补派飞