2018-02-02 786 浏览
成堆旧同学开始麻甩化😂冬天约食饭谂亲食乜嘢都系打边炉🙈呢间平时我收埋唔话比人听,因为呢间铺头好细,已经次次都要订定枱先,但啲果劲新鲜又好味成日返桌🤤打边度当然要食鲜~一坐低就叫个孖宝好抵食。猪骨煲~劲大煲好多料本地象拔蚌刺身~多人先叫爽到爆手切本地牛肉~今日叫碟大既就靓仔返,上次少人叫左个细碟啲牛部位唔靓油唔平均一片油🙈生蚝~好新鲜熟左都仲好大只鲍鱼~其实要订但忘了🙈因为超大只上枱仲见系咁郁架。今日哥仔唧左几只俾我地真系thank you莴笋~唔系间间有得食架有就当然叫黎食黑松露墨鱼滑~上错左蟹子虾滑🙈都好味既⋯⋯但我想食黑松露多啲响铃~正常脆北海道黑毛猪片~唔肥有肉味羊片~唔苏鹅肠~仲有啲肥膏痴住呢啲先系正野蔗汁~普通,除左芦荟汁(台湾果啲)无其他无气野饮间野细地踎feel无装修,虽然漏咗单后尾追返,其实都无咩服务😂唧左啲限量鲍鱼补返数🤤成堆人埋单每人两百几呢啲先叫性价比高🤤边个话打边炉唔好食,食新鲜野咪识食啰。出面啲边炉差唔多价但食埋啲急冻野即食野,食新鲜野咪识食啰。
猪骨煲

响铃~正常脆

北海道黑毛猪片~唔肥有肉味

羊片~唔苏

鹅肠~仲有啲肥膏痴住呢啲先系正野

蔗汁~普通,除左芦荟汁(台湾果啲)无其他无气野饮
猪骨煲
象拔蚌