新开既呢间凉皮专门店完全满足晒我食辣野既欲望🤤 麻辣味道好刺激💥见到咁多配料好丰富❤️ 份量丰富都够食个午餐添😅 除左凉皮之外 每日唔同既靓汤都好高质💞清一清胃口最啱啦⭐️ 唔食正粉皮 🍜粉皮晶莹剔透 索汁一流🤍 辣中带酸调味好有层次🌶 想食清爽D 配料拣左海带 木耳 青瓜丝🥒 蔬菜好有口感好Fresh唔会太大负担🥗 加上鸭胸唔会太肥做Lunch啱啱好🦆⭐️ 无毒银针粉 🪡银针粉就比较粉同饱肚🍝 拣左比较重口味既配料🤪 大肠肥得黎唔会有臭味 系我既Guilty Pleasure🍖 枝竹同莲藕粒入晒味又爽口🥳 火鸭丝少见比较特别 有点烟熏味好高质🔥⭐️ B仔鸡翼尖 🐔老板特别介绍既小食果然无介绍错🥰 蒜味香又入味🧄 鸡翼尖意外地多肉🤣⭐️ 泰式凤爪 🇹🇭比起麻辣唔同 呢款调味比较酸辣既口味🍋 凤爪口感唔会太重雪味⭐️ 粉葛鲮鱼赤小豆汤 🍲汤头鱼味超鲜甜🐟 饮完感觉超滋补一点都唔口渴👍🏻 好似妈妈煲既靓汤 中和返D辣野一流💕⭐️ 排毒祛湿茶 🍵清热得黎唔会太苦太重药材味🤩 等既时候已经饮晒好消暑🥤

⭐️ 唔食正粉皮 🍜
无毒银针粉