2024-02-01
任食火锅最开心,呢度仲要锅底任食,火锅配料任食,小食任食,点心任食,啤酒任饮,劲开心!呢度既锅底有5款选择,款款都可以食,我地食佐烤鱼已经好饱啦,烤鱼系麻辣烤鱼,讲到麻辣烤鱼🐟,我真系唔可以控制到自己嘅口水。由火辣辣嘅辣味🌶️,到麻麻哋嘅麻味,再加埋烤到啱啱好嘅鱼🐠肉,真系食到停唔到口。麻辣烤鱼最正嘅系个香味,烤得啱啱好,唔会过咗火,啲香味仲会留喺口腔度好耐,令人好有食欲。佢啲辣椒🌶️真系辣到爆炸,但系又辣得嚟又唔会辣到令人觉得唔舒服,而且啲麻味又可以中和咗啲辣度,简直系完美嘅组合👌。食落去啲鱼肉又嫩又滑🤤,连啲鱼骨都烤得脆脆哋,可以话系一个可以由头食到尾嘅菜。更加正嘅系,烤鱼配埋一啲青菜🥬,例如白菜同埋青瓜,咁就可以食得更加清新啦。总之,麻辣烤鱼就系一个惹味😋,适合任何场合嘅好菜,正到冇得顶👍。跟住就系火锅环节,火锅配料选择多多,安格斯肥牛同西班牙黑毛猪都任食唔嬲,两款都肉质鲜嫩,肉味浓郁,软嫩有咬口,口感爆分,海虾又系鲜甜大只,鲜味弹牙,鸭血就滑嫩有光泽,香滑无比,火锅真系满分,大把配料慢慢食(≧∇≦)
跟住就系 火锅环节,火锅配料选择多多,安格斯肥牛同西班牙黑毛猪都任食唔嬲,两款都肉质鲜嫩,肉味浓郁,软嫩有咬口,口感爆分,海虾又系鲜甜大只,鲜味弹牙,鸭血就滑嫩有光泽,香滑无比,火锅真系满分,大把配料慢慢食(≧∇≦)