今日去左麻辣派对位于铜锣湾金百利分店,铜锣湾金百利一向都系各大食肆集中地,又近地铁站,地点实在方便,同屋企人,朋友去食饭就最好。-麻辣派对有两家分店,铜锣湾金百利分店就第一次黎食,一入门口,装修好靓,有哂花花主题,又有射灯,真系好有派对感觉。食物种类好多,我睇麻辣派对自己介绍,原来佢地系用车仔面既概念,钟意食咩就拣咩,好多唔同嘅配搭。-凉拌花胶花胶算厚身,前菜应有既份量,一定要捞起先食,所有味道系最低。-辣子肥肠我地加左五花肉,有机花菜,香干豆腐,肥肠份量好多,食极都仲有,有机花菜吸哂辣味好食,其他配菜全部炸到超级无敌脆,辣子肥肠份量好多,两个人食到好饱。-评分 : 6/10简评 : 选择多,肥肠多,冰雪鲜柠C饮好饮
凉拌花胶
辣子肥肠
评分 : 6/10
简评 : 选择多,肥肠多,冰雪鲜柠C饮好饮