2018-08-03 285 浏览
最钟意食麻辣同海鲜既我,见到近排系诺士佛台新开既辣吧,衬生日正日即刻要同屋企人去试下😍🌶海鲜大咖一黎到个个都哗,劲大盆铺满左唔同种类既海鲜,好状观,辣得黎好过瘾😍😍 老公唔食辣但又好钟意食海鲜,所以叫左两盆,一盆辣一盆唔辣,老公话唔辣都好好味。顺带一提,海鲜底下既豆卜入哂d辣味好正😋🌶锅巴土豆🥔好惹味,令我食完一粒又一粒,完全停唔到🌶鹌鹑蛋好耐都无食过喇,唔多地方有得食,正呀😋🌶热锅串串一串一啖好正,而且麻辣味好够,一次可以拣十款唔同嘅素菜或者肉,岩哂钟意食菜既我🙈🌶海星炒饭食完咁多野已经好饱,但见到有海星炒饭食,点都要叫黎试下,咁大个都系第一次食,好得意,海星既味道有啲似蟹膏食完咁多野超饱超满足,由于我地一早打左去订位,讲左系庆祝生日,我地又点左5人以上既海鲜大咖,所以餐厅就准备左香槟同埋冰粉送俾我地❤️❤️ 超开心超满足既一个生日🎂 冰粉好好味,酸酸甜甜岩哂食到咁饱帮助消化,女仔应该会好钟意食😍

🌶海鲜大咖
海鲜大咖

🌶锅巴土豆🥔
好惹味,令我食完一粒又一粒,完全停唔到
锅巴土豆

🌶鹌鹑蛋
好耐都无食过喇,唔多地方有得食,正呀😋
鹌鹑蛋

🌶热锅串串