2020-02-07 583 浏览
同一班无辣不欢的老友周围食辣嘢,梗系要试近年十分流行嘅麻辣火锅店啦!朋友推介必试这家云长小龙炊老火锅🍲 地点在君怡酒店一楼,晚饭时间都有人在楼下派传单所以唔会太难揾倒! 中国风嘅装修十分吸引!店内坐位都系中式枱櫈好似我地嘅麻雀枱咁,靓系好靓,不过呢长腿小姐就唔太适合有D顶脚,有D坐位嘅櫈系冇得挨,呢样扣小小分!店员有礼同埋快手!比返个赞! 🥣红油麻辣芫茜鸳鸯锅 $138  麻辣汤十分出色,花椒同牛肉味好浓,红油都唔够得好油!食响铃都唔会觉得好油!好味👌 芫茜㶽有小量皮蛋,芫茜略微不够但汤头好味!🥩极品手切肥牛(小)HK$228肥牛色泽好靓,上枱成座山咁,唔系薄薄一片有D 厚度,肉质好嫩唔un, 够林无渣, 脂肪唔太多会唔小心食多几片🍗 花雕鸡件(半只 )$98 鸡肉好滑,半只份量足,不过煮得耐就冇乜花雕味,要一煮好即食!🦆 鸭血 - $58个人喜欢呢间嘅鸭血,比较有质感!唔会一煮散开!响铃同鲜打丸类都好味!下次会再来!

🥩极品手切肥牛(小)HK$228

🍗 花雕鸡件(半只 )$98

🦆 鸭血 - $58
个人喜欢呢间嘅鸭血,比较有质感!唔会一煮散开!

响铃同鲜打丸类都好味!下次会再来!
红油麻辣芫茜鸳鸯锅
极品手切肥牛