2020-12-09
最近系尖沙咀新开既火锅店-麻神麻辣火锅🥘好啱冬天去食ar,一齐去食个火辣辣既火锅la😆staff好亲切,食物又新鲜,环境仲一流添,地点更方便,就系isquare对面😋小明为食餐单: 海鲜二人餐🥘 $668两位麻神麻辣锅🌶依个麻辣汤底正la,又打得边炉又饮得,完全唔会觉得辣到喉咙痛,啱啱好😋好香辣饮完仲好warm添😍staff好细心提我地唔好调个炉温太高到4度,如果唔系d麻辣汤就会变苦ga la🙄招牌果冻鸭血🥩有大大旧鸭血浸系麻辣锅入面,一咬有麻辣汤味又有鸭血香,好滑好正😋系台湾直送ga😍台湾蜂巢冰豆腐🍞冰豆腐完全浸左d麻辣香味,咬落汁浸满口,好好味啊😌花胶鸡锅🥘鸡汤我地饮左好多🤣因为真系好足料好香浓,系新鲜鸡同花胶每日煲出黎ga😋花胶好黏好多骨胶原,鸡仲好鲜味添🤤迷你牛肉盛🥓有一口牛柳、牛肩、肥牛😋只只肉汁鲜嫩,我就最仲意牛肩,好有口感,肥瘦均匀,好香好好味😋松板猪🥓肉质好爽口,果然系好有质素既猪😎南非孔雀八头鲜鲍鱼🐚鲜鲍鱼超大只,食落超级弹牙口感一流,唔洗加酱料都已经好鲜味😋纽西兰刀贝🐚好新鲜好正,肉好饱满😋澳洲新鲜青口🐚平时食青口总会有d味,但依只超新鲜,完全食到海鲜真正既味道😋纽
小明为食餐单:
海鲜二人餐🥘 $668两位
麻神麻辣锅🌶
招牌果冻鸭血🥩
台湾蜂巢冰豆腐🍞
冰豆腐完全浸左d麻辣香味,咬落汁浸满口,好好味啊😌
花胶鸡锅🥘
迷你牛肉盛🥓
松板猪🥓
肉质好爽口,果然系好有质素既猪😎
南非孔雀八头鲜鲍鱼🐚
纽西兰刀贝🐚
好新鲜好正,肉好饱满😋
澳洲新鲜青口🐚
纽西兰蛏子皇🐚
好爽口弹牙,超级好食😎
麻神特饮🍹
水果特饮成杯都有满满水果粒,味道好fresh唔会太甜,打边炉饮好夹😆仲要好大杯添😍
翠绿菜篮🥗
菜篮既蔬菜好新鲜,我好仲意其中有只菜,食落好滑好香,好仲意啊,不过我唔记得问staff系咩菜🤣
台湾手工面🍲
手工面好弹牙好有口感😋