近年嘅火锅🍲真系五花八门。。而且特别流行食鸡煲🐥 呢间就好啦同一时间食齐几样野。。又有海鲜🐚🦐🦀🦑🐟。。又有火锅配料🍅🥦🌽🥔🌱🍄。。而且仲可以食麻辣鸡煲🐥。。真系一个爽字😻五个中学同学仔👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️👩🏻新年前嘅团年饭我哋就拣咗一次过可以食齐三个愿望嘅新南苑。。估唔到平日时间7:00都咁多人。。。好彩我哋一早book咗位😬。。我哋都叫做食得下辣🌶。。不过都系叫小辣🌶因为店员话其实小辣都OK 㗎。。果然嚟到店员殷勤地帮我们炒鸡。。炒到第三次就加埋油条。。再焗一焗就即刻食得啦😻呢个鸡煲食完仲可以添食㗎😋😋😋好啦好啦我哋添左一次鸡煲之后。。职员就帮我地放咗个打火锅嘅汤底。。。。(新鲜蟹锅🦀花甲汤底)。。当然梗系上我哋嘅海鲜🐚🦐🦀🐟啦。。每人都有一份海鲜同埋手切牛颈脊🐮(不过呢啲唔系任点任食架)另外还有一张纸好多火锅配料任食😻。。而且仲可以出去冷柜自取蔬菜和免费无酒精饮料🥤其实我们食完海鲜🦀🐚🦐🐟那部份已经饱了一半。。火锅配料之中我特别喜欢炸鱼皮和响铃。。浸一浸个汤非常好味😋。。整顿饭吃了差不多3小时如果能够再多一点时间就更好。。始终一班人除咗食。。还想倾一倾计吹吹水。。吃到尾段还有

。。

吃到尾段还有每人一份甜品牛奶布丁🍮。。完美😋😋😋

手切牛颈脊
新鲜蟹窝花甲汤底