6天前
呢间麻辣香锅真系好正,我已经多次回访,每次都系一个愉快嘅用餐体验🥰佢哋嘅招牌香锅绝对系必试之选,锅底麻辣香浓,辣味适中,令人每次食完都会回味一番🤤拣咗一个五个𩠌麻辣香锅,佢哋用嘅新鲜食材真系一流,鲍鱼鲜嫩可口,咬落去爽弹,鸡软骨口感弹牙,配合香锅嘅麻辣味,真系好搭。花菜吸收咗锅底嘅味道,食落去清脆爽口,仲有牛栢叶同鲜腐竹,都系非常正嘅选择,令整个锅更加丰富🥰😋另外,黄金虾球外脆内嫩,虾肉鲜甜,搭配咸香蛋黄制造,味道更加升华👍而藤香鸡则系一个惊喜,鸡肉香气四溢,口感滑嫩,令人一口接一口😋饮品方面,我通常会点金桔柠檬茶,酸酸甜甜,清新解腻,仲有加多宝,饮落去特别消暑,完美搭配麻辣香锅🙌😍总括来讲,呢间麻辣香锅真系值得一试,无论系食材质素定味道,都令人感到满意,期待下次再嚟!🥰📍📍麻辣香锅 (旺角)旺角砵兰街198号地舖#麻辣香锅 #砵兰街美食 #旺角美食 #香港必去餐厅 #性价比高 #yummy #美味推介 #黄金虾球 #滕香鸡 #川味美食
📍📍麻辣香锅 (旺角)
旺角砵兰街198号地舖