2024-03-14
⭐️🐚🐟《肯尼海鲜》昨日系爸爸生日,我地一家买左外卖海鲜套餐返屋企一齐庆祝,肯尼海鲜既网上食物选择好丰富啊,全人手制作既食物,我地选左奶冻系列、麻薯系列及麻辣系列。1️⃣日本3.6榴连麻糬奶冻柔软、有嚼劲、不沾手的麻糬,辅以细腻散发浓浓香味的榴梿,好似雪糕一样咁滑,超超超喜爱😍2️⃣ 日本北海道3.6牛乳麻薯试食组合$109 (芒果味、紫薯味、草莓味)奶冻嘅味道唔算太甜✨芒果🥭紫薯、草莓🍓烟烟韧韧嘅麻糬,配合三种口味既水果,三重节奏嘅享受,喜欢吃多种口味甜品控既福音3️⃣日本北海道3.6牛乳麻薯(朱古力味)呢个系叫俾爸爸食、香醇嘅可可粉充斥着每一旧奶香满溢既麻糬,朱古力同麻糬永远都系绝配4️⃣🐚🌶️麻辣日本吉品鲍鱼(10只装)吉品鲍幼滑麻辣味浓,有糖心又带嚼口,色泽金黄,状似元宝,特别适合生日等喜庆场面5️⃣🐮无激素 麻辣牛舌(约500g)牛舌至嫩滑,加入特别麻辣配方,煮到香浓美味,辛辣刺激
1️⃣日本3.6榴连麻糬奶冻
奶冻嘅味道唔算太甜
✨芒果🥭紫薯、草莓🍓
3️⃣日本北海道3.6牛乳麻薯(朱古力味)
4️⃣🐚🌶️麻辣日本吉品鲍鱼(10只装)
5️⃣🐮无激素 麻辣牛舌(约500g)
牛舌至嫩滑,加入特别麻辣配方,煮到香浓美味,辛辣刺激