2020-10-09 86 浏览
收工约了好姊妹饭聚,就去附近揾食,大家都想食台湾面,就的起心肝排队!等100张🤦🏻‍♀️好彩大肚婆俾我们坐住等🙈麻辣肉燥拌面 $43肉燥算多,有大粒瘦肉和肉碎,好入味又唔太油,好好食!面好弹牙,麻辣酱无得顶又唔太辣劲对jo口味,超正食到停唔到好味指数:😋😋😋😋😋麻辣牛肉牛筋面 $69牛肉份量多又好淋好入味,汤底好浓厚,加了$3转关庙面,比平时粗身,还是喜欢幼面多d好味指数:😋😋😋😋😋芝士肉松蛋饼 $42蛋饼好烟韧又有蛋香,入面有满满的肉松,好好食!口感一流,大推好味指数:😋😋😋😋😋台式炸大肠 $39洗得好干净无个种up得味,炸到好香口,外皮脆口,肠又软绵绵,口感不错!jo点麻辣酱好好食🤤好味指数:😋😋😋😋😋桂圆红枣茶 $12野饮就相对失色d,味道普通,好淡味,正常啦好味指数:😋😋😋食完都十点几出面还有好多人等位,呢间真系超有人气,我觉得系好食的,面和麻辣做得好出色,如果喜欢食台湾面都值得一试,但要有心理准备去排队

麻辣肉燥拌面 $43

麻辣牛肉牛筋面 $69

芝士肉松蛋饼 $42

台式炸大肠 $39

桂圆红枣茶 $12
野饮就相对失色d,味道普通,好淡味,正常啦
好味指数:😋😋😋

• 芝士肉松蛋饼