2022-11-23同屋企人去咗铜锣湾食晚饭😍屋企人话想食辣嘢🥵去咗食麻辣风云🌶主打食酸菜鱼,水煮鱼,同辣鸡子😍之前食过其他分店嘅水煮鱼🐟辣道十足,然而辣得有层次🌶平日晚市时段,全场满座😀店员安排我哋坐窗旁嘅卡位4️⃣用手机落单好方便📱我哋点了,酸菜鱼(中辣),268蚊锅,有得选择辣度同酸度,我哋拣咗中辣小酸,配料相当多款,有莴笋,香菇,宽薯粉,豆卜,辣椒,酸菜同鱼,鱼肉无骨唔腥,仲好嫰滑,汤底带有微微辣度,味道相当好,必食🐟😋炸馒头,58蚊碟,卖相好特别,成只船上枱,船身会有几个位置喷烟,有六嚿炸馒头,全部都炸到外脆内软,配上炼奶酱,味道甜甜哋,一定要点😋凉拌鸡丝粉皮,68蚊碟,份量都几多,有鸡丝系铺面,最底有青瓜丝,加埋麻酱味道好香,粉皮就整到劲薄身,所有嘢捞埋一啖食,口感好烟靭仲好爽脆😋京葱牛肉,128蚊碟,好够镬气嘅小菜,份量正常,京葱爆香,配上嫩滑嘅牛肉,味道正常😀自选干锅(麻辣),288蚊锅,自选锅底68蚊起,成锅加热上枱,超香嘅麻辣味道,自选猪肚,鸭血,鲜枝竹,鱼春,鱼卜,料全部都系入味之选,千锅炒用辣椒,加上葱条,芫荽香料黎炒香,辣味香浓,必试呀😋冰凉椰汁冰,38蚊杯,椰香
2022-11-23

同屋企人去咗铜锣湾食晚饭😍
屋企人话想食辣嘢🥵
去咗食麻辣风云🌶
主打食酸菜鱼,水煮鱼,同辣鸡子😍
之前食过其他分店嘅水煮鱼🐟
辣道十足,然而辣得有层次🌶
平日晚市时段,全场满座😀
店员安排我哋坐窗旁嘅卡位4️⃣
用手机落单好方便📱

冰凉椰汁冰,38蚊杯,椰香味劲重,甜度正常,唔算好甜,解辣一流🥥

整体环境都几舒服,装修都好有古代感觉😁
服务态度非常好,会清楚介绍辣度同酸度,埋单又会问吓食物如何,同客人有交流,倾落就知道会,新推出嘅会员系统,有劲多优惠😍
食物味道几好,份量多,会再帮衬 @spicy_restaurant_hk 再挑战劲辣嘅肥肠😍

#麻辣风云
#酸菜鱼