2022-06-22
所讲嘅麻雀虽小五藏俱全,系因为讲紧呢间餐厅,竟然有劲多款唔同嘅食物选择~行过油麻地见到呢一个萧生阿拉丁公仔,好搞笑🤣俾佢吸引咗之后望一望个餐牌,觉得啲食物都好似几唔错,所以就决定今晚食佢啦🙌🏻-呢度嘅烧肉系任食,总共有三个唔同嘅级数可以拣,今次我就拣咗Level2,做会员第一次帮衬仲可以有八八折添!除咗烧肉仲有好多林林总总嘅嘢食,连刺身都系任食-呢度嘅食物分左点餐同埋自助区,自助区有饮品、甜品、熟食、酱汁同埋部份烧烤料可以拎,其他食物都可以透过QR code自己落单-呢度嘅特色真系有好多种类,首先讲咗最主角嘅烧肉今次食得比较多嘅就系1 2限定嘅牛肉,食落都真系唔错,有牛味,大概烧到七八成熟就可以食啦!最回本嘅位haha🤣-另外可以试吓芝士蚝同埋蒜蓉蚝,蚝嘅size都唔细,所以烧完都唔会太细粒-除咗烧肉之外,如果大家觉得唔够饱仲可以嗌其他小食或者主食,我今晚就叫咗芝士年糕,炸得好脆仲试咗个叉烧拉面,估唔到佢又几好食,面质都几有咬口;同埋佢只蛋系糖心蛋嚟㗎!-有嘢食当然唔少得嘢饮,除咗有出面现成嘅嘢饮之外仲有好多自家制嘅选择,今晚试咗综合水果茶同埋奶盖阿华田,好大杯好够冻