2020-04-22
疫情下各行各业生意下滑,大家要好好支持黄色经济圈喔。黄店Mamaday收藏了好一段时间都未去试,今次趁男朋友生日,早了一星期去book位。店舖虽不大,不过桌与桌之间宽阔,所以都坐得舒服。提提大家如果想食Mamaday真系记住要早d打去book位,因为目测约只有十张枱,很多walk-in客走上来都只可等后补。店内装修用心,环境光猛洁净,眼见员工执枱后会再消毒一下,令客人食得安心放心。豆腐豆腐豆腐咖啡先来一杯豆腐咖啡,原来系咖啡里面有旧豆腐雪糕,估唔到加埋饮个味又几match㖞,豆腐雪糕真系有浓浓嘅豆腐味而又唔会太甜。蜜糖芥末鸡翼个蜜糖芥末酱味道比例刚好,鸡翼一开二,方便进食,即炸热辣辣,略嫌肉质比较鞋身。唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭份量非常多!大大条蒲烧鳗鱼!可以一啖饭一啖馒鱼咁好满足!蛋好嫩滑,再配上我最喜爱嘅木鱼,口感更加多层次。有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面好有诚意的意粉,真心值得去等待!对比碟鳗鱼蛋包饭,份量系显得比较少,但系意粉里面夹集住超多蟹肉!蟹肉系用真系蟹肉,并唔系蟹柳,再配上3只蟹钳,整碟意粉味道好鲜甜推介!
豆腐豆腐豆腐咖啡
豆腐豆腐豆腐咖啡