2023-06-20
呢间餐厅食过唔只一次, 已经系列入同朋友聚餐会光顾既餐厅。餐厅装修得意花巧,古灵精怪,入到黎都令人觉得good mood,影相都靓啲。而且野食花款多又好味,所以回头率高🤩今次叫左三款主食+ 两款饮品🔽 海龙皇比萨 🍕🦞因为今次黎同朋友庆生,见呢个卖相够豪气所以叫黎试试。一黎到好香龙虾味,pizza 底算簿又铺满馅料芝士、龙虾肉都大旧又弹牙,pizza 边簿脆😋🔽 来自旧金山的斧头猪猪扒厚肉、但唔会干柴柴,咬落仍有肉汁,再配上芥末酱野味啲。伴碟有水果、沙律菜、两块大虾片、同埋麻酱乌冬,一大盘多姿多彩样样有啲,好滋味🤤🔽 有蟹Go有蟹蟹蟹肉意大利扁面一大碟超多蟹肉,蟹籽,蟹肉味浓😛🔽 73.5%朱古力最好味想饮朱古力饮品但又唔想咁邪恶呢个啱哂,朱古力味浓但唔会系好甜,偏可可味重啲☺️🔽 洛神花金橘茶呢个好正,甜甜酸酸好开胃,暖暖地咁比较消滞,健康养身感觉。消除食左大餐既罪恶感🤣 💭 总结: 无论食物、饮品、环境,服务质素都有水准,值得再次光顾的餐厅🙌🏻
今次叫左三款主食+ 两款饮品
🔽 海龙皇比萨 🍕🦞
🔽 来自旧金山的斧头猪
🔽 有蟹Go有蟹蟹蟹肉意大利扁面
一大碟超多蟹肉,蟹籽,蟹肉味浓😛
🔽 73.5%朱古力最好味
🔽 洛神花金橘茶
无论食物、饮品、环境,服务质素都有水准,
值得再次光顾的餐厅🙌🏻