2020-05-21
接男朋友放工缘故所以系佢公司附近食饭🤣事前冇谂好食咩所以就简左韩国野食,见佢menu价钱唔算特别贵🙈所以就试试佢❗️入到去完全系家庭式经营😅老板娘同个仔都系讲紧韩文🤣有种去左韩国既感觉😍..🍱SET A 韩式寿司+杂菜粉丝 $75两样都系我中意食既野😆点可以唔叫佢呢!我再睇睇menu发现分开单点同埋叫set一样价钱‼️.韩式寿司都几好,入面都几多料🤗甜甜地不错👍🏽但杂菜粉丝个量超少😟得一碗仔甘多😔粉丝既麻香仲有,但系食得出冇落到糖浆煮😟糖浆系会令到炒粉丝好食既秘诀黎㊙️炒粉丝既现菜唔叫多😕..🍱豆腐海鲜辣汤饭 $75豆腐嫩口😍再配合埋辣汤,一啖饭一啖汤甘样都好好味😋美中不足既系,佢啲海鲜只不过系两旧蚬肉同埋一只虾😢个蚬仲要得再只有蚬肉😤唔会想再叫依个饭😟.🍗半份炸鸡 $85炸鸡算系最好既一样菜式,有别于一般系大型食肆食既炸鸡,佢比左一只鸡髀🍗其他都系鸡胸🤨炸鸡佢比左啲盐我地’点‘😅会好唔小心甘落多左好多盐🤭.
🍱SET A 韩式寿司+杂菜粉丝 $75
🍱豆腐海鲜辣汤饭 $75