2024-06-14 44 浏览
劲耐冇食过韩国菜,超期待酱油蟹🤩🇰🇷所以特登约咗朋友同我一齐食呢间近排好人气嘅韩国餐厅🍴食物味道真心好味而且超正宗,期间韩国老板娘亦都有问我哋啲嘢啱唔啱食,态度好亲切👍🏻-BBQ set C $499 套餐包括调味牛肋骨Marinated Beef Ribs 、牛五花 Beef Belly、烤五花腩Pork Belly、烤猪颈肉Sliced Pork Neck调味牛肋骨超入味,五花腩好肥美,同烤泡菜食会冇咁腻😝仲有好多配菜,例如泡菜、豆芽、酸萝卜、木耳、拉丝芝士等等-酱油韩国蟹+白饭 $68酱油韩国蟹好好食,两个人share啱啱好,酱油调味,刚刚好唔会太咸太甜,蟹膏捞白饭超满足🥰-蜜糖牛油炸鸡(半鸡)Honey Butter Fried Chicken (Half) $148无骨鸡食落啖啖肉,炸鸡外脆内软,调味偏甜,亦提供蜜糖芥末酱点😆

BBQ set C $499

调味牛肋骨超入味,五花腩好肥美,同烤泡菜食会冇咁腻😝

仲有好多配菜,例如泡菜、豆芽、酸萝卜、木耳、拉丝芝士等等

酱油韩国蟹+白饭 $68

蜜糖牛油炸鸡(半鸡)