2023-06-05 38 浏览
见到黄埔有新餐厅第一时间去试。今日冇订座,去到顺利有位,仲坐咗个好舒服嘅卡位添。先讲服务,全店都是较为年轻嘅店员,服务OK,有部份比较生手,不过也不错。唯一系全店员工包括铁板烧师傅都冇戴口罩,目前社会环境嚟讲有少少唔系好习惯。嘢食方面铁板牛舌同埋美国安格斯牛肉薄烧唔错。另外叫咗$98嘅圣子都相当大只、煮得好惹味。另外两款就麻麻哋 - 大阪烧唔系好似大阪烧。可以喺里面加炒面,但系唔系大阪𠮶只炒面有啲怪怪地,同埋有只煎蛋喺里面。另外一个较为唔抵嘅就系关东煮 - $22一个项目咁佢就写咗啲项目名,例如鱼蛋萝卜蒟蒻𠮶啲。咁我哋叫咗五样嘢谂住$22都有两片挂⋯⋯ 点知嚟到系$22一款,即系一片鱼蛋一旧细嘅萝卜 etc。𠮶碟嘢就$110⋯⋯ 得五旧仔嘢、又细碟、关东煮汤又冇味。呢样大家食客要留意啦。整体经验都唔错嘅,可以试吓。

2023-06-05