2023-10-19
又到happy Friday 😬😬又系食好d的时候啦💗近近地黎黄埔揾野食😋Amber’s Table餐厅阔落,坐得舒服,侍应好nice,会细心介绍菜式食法👍🏻👍🏻感觉相当不错💗🌟#焗牛骨髓牛骨髓上面铺满碎牛肉粒,焗得好香,用面包配上牛骨髓和牛肉碎,多汁juicy,牛骨髓的脂香满溢,yummy 🤤🌟#蓝青口配蒜茸包青口鲜味十足,带着海水的鲜咸味,用咗香草,牛油,蒜泥去煮,已经非常好味🫶🏻配埋焗香的蒜茸包,正😄🌟#大虾阔面配蕃茄罗勒汁大虾爽口弹牙,鲜甜美味,阔条面薄身,有咬口,蕃茄罗勒汁香浓美味✨成个阔面配搭得好好,yum😋🌟#烟肉眼扒9oz好欣赏肉眼扒放在烛火上,保持温度,肉眼扒稍微煎香,配上不同的酱汁,有不同的味道和感觉✨肉眼扒选了七成熟,都好味,但如果选择五成熟,相信鲜味更出😋🌟#疏乎厘一上枱时,真系吓咗一跳,无谂过咁大份!整个疏乎厘软绵绵的,空气感十足,蛋香非常出,未食已经垂涎三尺,口感亦都好好,滑溜,有阵阵的云呢拿香味🤤🌟#Marshmallow Chocolate Milkshake 造型非常吸引眼球,棉花波板糖,颜色鲜艳,七彩缤纷🌈朱古力浓郁,雪糕系用咗movenpick,C
🌟#焗牛骨髓
🌟#蓝青口配蒜茸包
🌟#大虾阔面配蕃茄罗勒汁
🌟#烟肉眼扒9oz
🌟#疏乎厘
造型非常吸引眼球,棉花波板糖,颜色鲜艳,七彩缤纷🌈朱古力浓郁,雪糕系用咗movenpick,Creamy又好味🫶🏻
🌟#Rose Tea (Pot)
选用了淡淡清香的玫瑰花,养颜又生津解渴,暖暖地,啱晒女士,唔会太Heavy,夜晚饮用都不怕影响睡眠👍🏻