2024-06-13
最开心系依家想食乜都有得食😋放假唔想煮,今日嚟呢间新开同出名嘅店家常饭菜晚餐!🍽️ 蒜蓉粉丝虾仁本身想简单食个晚餐叫咗个蒜蓉粉丝虾,小菜配饭全家分享,点知上枱好有惊喜,大大碟鲜虾排到靓靓,连埋粉丝即场开炉喺你面前整熟😍8分钟,Lisboy睇住啲鲜虾由生变熟好开心!鲜虾再过一个滚水先再比Lisboy食,但虾都鲜味十足🦐🍽️ 鲍鱼辣椒炒肉由于公公过咗嚟探我哋,即刻叫咗呢个招牌菜鲍鱼辣椒炒肉😋一样比较特别,又系即场炉火整热,味觉同视觉嘅享受!食到粒粒鲍鱼仔大家都食得好开心😆🍽️ 家常炒丝瓜食咗咁多肉,我地拣咗呢个炒丝瓜俾Lisboy配饭,真系食得好饱,喺街外好少见到有炒丝瓜☺️只系食咗少少盐同埋丝瓜够晒清新易入口,Lisboy都可以食到舔舔脷😂🍽️ 酸辣鸡杂呢个酸辣鸡啱晒公公送酒😋辣得来好滋味 🍽️ 高压锅红薯饭呢个红薯饭啱晒我哋一家人食,一个锅已经为把四大一小,又有红枣同番薯,好抵食!
🍽️ 蒜蓉粉丝虾仁
🍽️ 鲍鱼辣椒炒肉