2024-03-25
黄埔CP值高自助餐🤤自助餐前排见到官网做紧买一送一优惠 💰环境好宽敞而且仲有落玻璃可以睇到维港🎑仲包酒水任饮 性价比高 梗系留港消费下啦即刻同朋友去试下啦 🍷🌟Buffet ($808) 咁啱𠮶排餐厅系做紧韩国食品节 有几多唔同嘅韩国小食可以拎 最吸引系佢哋有韩牛仲要系1++ 同埋酱油虾添😍食品方面Refill速度都好快 Buffet side厨师会同客人互动下😂😂一开始仲有店员介绍有啲咩好嘢俾你食㖭🌟冷盘冻海鲜方面有刺身 面包蟹 长脚蟹 青口等等 🐟蓝鳍吞拿鱼好新鲜听讲每个礼拜都会新鲜㓥吞拿鱼食落去鲜嫩 鱼味非常浓 虽然冇中拖罗或者大拖罗𠮶种油脂咁但系buffet食到呢个质素我觉得都已经唔错👍🏼 油甘鱼都好肥美添🦀蟹脚唔会过熟食落去有淡淡嘅海水味🌊🌟热食韩式烤牛小排 牛味浓厚 配上微酸嘅酱汁 简直忍唔住食多咗几旧 而且佢哋仲有个石头锅饭系用韩式和牛去烹调 食啖暖笠笠嘅嘢即刻个人舒服晒 🥩最惊讶系佢哋嘅粥都好好食 用咗人参鸡汤嘅汤底去煲成嘅 加入配料落去味道层次增加 🍚大路既主食太多唔一一分享喇🤭🌟甜品 佢哋嘅甜品种类都算多 仲有任食嘅Häagen-Dazs添🤭味道 8.5/10环境
位于黄埔嘉里酒店嘅自助餐
前排见到官网做紧买一送一优惠 💰
环境好宽敞而且仲有落玻璃可以睇到维港🎑
🌟Buffet ($808)
食品方面Refill速度都好快
佢哋嘅甜品种类都算多 仲有任食嘅Häagen-Dazs添🤭
味道 8.5/10
环境 9/10
推介程度8.5/10
📍大湾咖啡厅 (红磡)
红磡红鸾道38号香港嘉里酒店3楼