2023-12-18 21 浏览
呢间Cafe喺楼下都开咗一排,之前经过见到都觉得几吸引,入面空间几大,坐得舒服,仲要系宠物友善嘅餐厅,可以带埋宠物一齐去食嘢😆星期六日可以同朋友过嚟坐吓倾吓偈~佢哋呢排仲有特别嘅Menu帮MC庆祝生日😆避风塘香辣软壳蟹意粉🍝$128呢个意粉一上到嚟已经觉得好香,面头有大大只软壳蟹,炸得香脆,避风塘意粉食落好惹味,重口味人士必叫😋香煎带子紫苏叶明太子酱意粉🍝$148面头有三粒大大粒嘅带子,带子煎得嫩滑,意粉就挂满咗明太子酱,亦都食到紫苏叶嘅香🤩棉花糖糯米皮提拉米苏🍰$78呢个提拉米苏系期间限定,都几特别,面头铺上咗一层糯米皮,入面就系creamy嘅Tiramisu,手指饼咖啡味唔算重甜甜地,而个cream都好香滑🤪京都香月园焙茶鲜奶☕️$48焙茶味香浓,饮落唔会太甜,钟意焙茶嘅必叫🥰

避风塘香辣软壳蟹意粉🍝$128

香煎带子紫苏叶明太子酱意粉🍝$148

棉花糖糯米皮提拉米苏🍰$78

京都香月园焙茶鲜奶☕️$48
焙茶味香浓,饮落唔会太甜,钟意焙茶嘅必叫🥰
  • 避风塘香辣软壳蟹意粉