2019-02-24 2412 浏览
今日冇谂咁多要去边到食🤔,所以就系屋企附近同Mary 食dinner😋。今日系星期三,谂住唔会咁多人,点知都要等位,人山人海😱。呢间餐厅的确系好受黄大仙嘅市民欢迎🥳,因为质素相当高,嘢食种类又多。👍🏼👱🏻‍♀️餐厅职员效率都几高,所以等左冇几耐就有位。枱面上会有杯热茶🍵,有一本好后厚嘅餐牌,将食物嘅编号写系点餐纸上📋,之后交俾服务员就可以。🆗⭐️香芒烟鸭胸沙律🥗超级好食!❤️首先每一种材料都非常有质素。芒果好甜,烟鸭胸肉有事先煎一煎,所以非常香🤤。沙律佢用咗黑醋汁,👍🏼非常开胃。三样嘢亦都好夹,下次可以再叫❗️⭐️日本清酒石锅煮蚬😋见到隔离枱叫左,我哋有叫黎食。石锅好大兜,入面有好多蚬。煮得都几好,一来清酒味道OK,再加上蚬够新鲜,都系得两三只蚬系未开口,其余都开晒。⭐️豆豉烧茄子🍆⭐️海鲜四色丼🦐我非常喜欢佢嘅丼饭,除咗刺身新鲜之外,佢仲会有青瓜、甜玉子同姜。今次叫呢个四色系因为呢四种刺身都系我哋好钟意食嘅。😋份量又够多,非常抵食。⭐️推广优惠特浓牛奶芭菲🍦见到佢有一个推广组合都几抵食😍。雪糕可以拣绿茶或者牛奶🥛。芭菲仲会有蛋卷同埋好烟银嘅糯米小丸子。⭐️电击鸡翼❤️炸薯条🍟非常钟意佢嘅电击鸡翼,佢系冷

⭐️香芒烟鸭胸沙律🥗

⭐️日本清酒石锅煮蚬😋

⭐️豆豉烧茄子🍆

⭐️海鲜四色丼🦐

⭐️推广优惠特浓牛奶芭菲🍦

⭐️电击鸡翼❤️炸薯条🍟
非常钟意佢嘅电击鸡翼,佢系冷食嚟㗎!😋而且一条一条骨,好容易食到。甜甜地又脆脆地,正!炸薯条会有芝士粉系上面。