2024-05-30 590 浏览
之前睇YouTube 见到有介绍过呢间餐厅咁岩入开黄大仙就试下啦🤩入到黎食lunch 食左几样野:马来鲜虾炒贵刁:贵刁炒得几惹味😋食到一半加d辣酱一齐食都唔错👍🏻虾食落都弹牙😚但食到最后会觉得有少少咸🤫娘惹萝卜糕:其实姐系同炒贵刁用嘅材料一样所以味道都差唔多😂但萝卜糕比较多粉,食唔到本身萝卜糕嘅味🥲安格斯肥牛鱼蛋喇沙:喇沙汤底偏creamy 😋系我最钟意饮果种喇沙所以饮左好多啖🤩肥牛用料唔错食落有牛味🤤斑斓咖央多士:咖央味道唔错唔会太甜,但块牛油好邪恶呀😍多士都脆但略嫌唔够热🤫如果再热d可以夹融d牛油会仲正🤤因为黎食lunch佢有lunch set 所以仲有2杯野饮送😎个人好推介个喇沙🤩唔怕肥可以叫埋个多士🫢可惜冇机会试到佢其他星马菜🥹下次有机会想再黎试下其他菜式🤫味道:7.5/10价钱:8/10服务:7/10环境:7/10

味道:7.5/10
价钱:8/10