2024-09-27 598 浏览
🍱餐厅:叹叹🏫地址:黄大仙龙翔道136号黄大仙中心北馆地下G06E-G06G号铺今日有屋企人接放工,真系好😬就同佢哋喺隔离商场食嘢,质素梗系相当唔错啦,因为平日晏昼都有食过嘅😊叹叹套餐~招牌牛筋牛肉面配椒盐澎湖花枝丸牛筋牛肉面汤底浓郁,牛肉好淋好入味,一啲都唔鞋口,牛筋嫩滑,充满骨胶原 ,超正❤️;花枝丸炸得非常香脆,真材实料,内有墨鱼粒,爽口弹牙,十分惹味😋~海南切鸡养生虫草花鸡白汤面配肉燥娃娃菜又系一个套餐有两款美食,汤面份量很大,海南切鸡虽然是鸡胸,但难得肉质保持嫩滑,皮够爽口,味道很好呀😍肉燥娃娃菜就系健康的选择,师傅毫不吝啬,在新鲜的娃娃菜上铺了很多肉燥,有肉伴住菜一齐食特别好味👍~牛乳黑糖芋圆大满贯有很多美味配料,包括仙草、豆腐花同红豆,系我最喜爱的一款甜品,当然要试试啦😄 仙草爽口,芋圆有咬口,甜度刚好,食到停唔到口,正😬~太空人可乐雪糕特饮呢个一定要讲,原价$42,有新餐牌优惠呀,即系饮品可半价加配,半价后$21大大杯,里面有雪糕,适量的冰在夏日炎炎的天气实在好正,可乐樽装上,配搭一起饮特别好味😋
🍱餐厅:叹叹

叹叹套餐