2022-03-05
Tony’s Hell📍:佐敦文苑街38号地舖🚗:柯士甸地铁A出口 步行10分钟📞:+852 5724-4537💲:~HKD380/head for dinnerFood quality✔️:粉红岩盐安格斯T骨牛扒、自家制布朗尼配威士忌蜂蜜酱👌🏼:迷你酥盒、清酒煮砚、黑糖祼蜜面包配忌廉芝士、酱油象拔蚌、慢煮啤酒焗德国咸猪手、双子座沙律总结:😋一间好适合庆生嘅黄店餐厅 招牌星空🌃蛋糕打卡一流 而且会全店播生日歌 店舖唔大 所以隔离枱嘅朋友都会唱埋一份 只要你唔怕尴尬 尴尬就系人哋!😋最印象深刻正嘅T骨同brownie T骨煎得啱啱好 肉味重得嚟又juicy 配菜蒜头都好食 推荐 😋嚟呢度如果只可以拣一样嘢食 我建议必叫甜品🍮 食物质素未必超高 但热闹嘅气氛 打卡able嘅造型 全店播嘅生日歌 生日𠮶位朋友可能会好尴尬 但同行嘅朋友一定会好满意同开心🥳😋老板员工都几热情好客 虽然楼面细而且员工唔多唔少点都有啲甩漏 但𠮶气氛真系令你忘记哂啲缺点 呢样都系小店独有嘅人情味🥰🤔建议钟意食海鲜嘅朋友早几日wts问问有咩海鲜 因为有隐藏menu 而我哋今次就叫咗象拔蚌 而且老板人好好 会早几日sd埋m
📍:佐敦文苑街38号地舖
🚗:柯士甸地铁A出口 步行10分钟
📞:+852 5724-4537
💲:~HKD380/head for dinner
Food quality
✔️:粉红岩盐安格斯T骨牛扒、自家制布朗尼配威士忌蜂蜜酱
总结:
🤔建议钟意食海鲜嘅朋友早几日wts问问有咩海鲜 因为有隐藏menu 而我哋今次就叫咗象拔蚌 而且老板人好好 会早几日sd埋menu比你 问你驶唔驶落定order 要帮人庆生嘅朋友就易处理好多
🤔呢间黄店啲食物唔系话好正 其他嘢就正正常常几好食 整体都唔伏
🤔价钱有啲贵 份量都唔系多 cp值较低🥺
😨呢间有个好大嘅缺点就系位置好偏僻兼好难揾 唔想迟到建议早啲十分钟揾下路会好啲🙊