💸人均消费: $50-70🌿评分: 3/5🈚️加一服务费心血来潮想食车仔面类嘅嘢🤔经过见到咁正嘅布置🌟又咁啱醒起之前喺OpenRice收藏呢间黄到金嘅港式拉面🍜冇理由唔入去惩罚下佢💛✰3𩠌+粉面(汤) ($42)🧶嗌咗鱿鱼须🦑+芝士肠+鱼肉春卷🐠平时食面最惊就系食食下冇哂𩠌😖但喺度食完全唔会有呢个问题😜鱿鱼须嘅份量超多!! 食到最尾都仲有几条🤩汤底就嗌咗微辣🌶啱哂我呢啲食辣bb班😗以呢个价钱嚟讲质素同份量都唔错!✨🧸话佢叫𠮶三款(响铃+肥牛+汉堡扒)之中佢最钟意汉堡扒❤️食得出有特登腌过!! 特别入味😋✰椒积鸡翼(3只) ($28)虽然价钱略贵, 但物有所值😻炸得超酥脆嘅外皮再加埋啲椒盐喺面🤤真系超惹味😭炸完之后鸡翼嘅肉都保留到肉汁✨肉质唔会变得好干好鞋🥰✰咖哩猪皮 ($17)$17有咁多真系几抵😂但咖哩味有啲淡🥲可能系因为就咁淋上面&猪皮未隔哂水😔如果啲汁再杰翻🤏🏻又或者用咖哩汁炆猪皮应该会好食好多😫
💸人均消费: $50-70
🌿评分: 3/5
🈚️加一服务费

3𩠌+粉面(汤)
3𩠌+粉面(汤)

✰3𩠌+粉面(汤) ($42)
椒积鸡翼

✰椒积鸡翼(3只) ($28)
咖哩猪皮

✰咖哩猪皮 ($17)
椒积鸡翼