2020-10-14
1. 澳洲M5+和牛肩肉温泉蛋饭🐄set ($183)// 和牛肩肉好嫩口😍煮到大概5成熟所以牛肉滑嫩嫩✨易咬同埋牛味几重💛食肉兽会爱上依个牛🙊配埋流心温泉蛋捞饭都唔错😚不过略嫌和牛配汁偏少,所以食到后来个饭有啲dry🤣//Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑.2. 蒲烧三层馒鱼滑蛋饭🍱set ($143)// 馒鱼烧得几香🤤而且份量都算多同埋大大块🖐🏼配埋馒鱼烧汁同埋厚厚嘅香滑嫩蛋食都几惹味🍳不过酱汁都系偏少🥺所以食到一半会开始好dry🤣同埋馒鱼会有少少骨🤏🏼//Food:🌕🌕🌕🌕🌘🌑.3. 痴_线朱古力🍫 ($55 跟set+$15)// 相信大家对依杯signature嘢饮都唔陌生🤫澎湃嘅朱古力走晒出嚟🤤表面再洒上黑白朱古力碎超级香浓🍫以为有咁朱古力一定会好甜啦~点知饮落又唔算好甜,同埋都有朱古力微微香浓苦涩嘅后劲🤏🏼朱古力控可以去试吓☺️// Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑.4. 自家制姜汁牛奶咖啡☕️($50 跟set+$10)// 小编本身十分抗拒姜味😂但系见友人饮得咁开心相信爱姜嘅朋友应该会几钟意😚店员会将姜蓉同latte分开俾客人自己调姜味嘅浓度✨友人话饮落去有啲辣喉咙🤣但佢觉得好饮!!!//
Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
2. 蒲烧三层馒鱼滑蛋饭🍱set ($143)
Food:🌕🌕🌕🌕🌘🌑
3. 痴_线朱古力🍫 ($55 跟set+$15)
Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑
4. 自家制姜汁牛奶咖啡☕️($50 跟set+$10)
澳洲和牛肩肉温泉蛋饭
蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭