💛💛💛阿木台湾面💛💛💛差唔多每个月都会食一次,就算佢开咗分店都要排队,记得预先用个Apps攞飞,如果唔系去到个舖头排就无瘾啦😂。麻辣牛肉面 $65我已经唔会再问男朋友食咩,因为每次去都系食一样嘅嘢,就系个牛腩面😍。真系好好食,特别系𠮶种麻辣,如果嫌唔够辣嘅话加埋辣菜谱更加好食😂。碗面有好多块牛腩,仲有好多面。我哋极度怀疑两个人先食得晒😏。麻酱拌面 $37由于碗牛腩面太大件,如果我再嗌多个饭一定食唔晒,所以就嗌面细细份既面😚。麻酱世界级,好多麻酱,好似唔洗成本咁。每条面都一定可以浸到麻酱😍。酱油蕃薯茶 $32净食个拌面有少少寡,所以我多数会嗌多碟菜。食几多次,几多次啲菜都系咁嫩。上面啲真心好食😏!除左以上几样野我地成日食之外,我仲会食盐酥鸡😚。从前一碟鸡有十几粒到而家一碟鸡十粒内,鸡粒仲比以前细左,不过仲系绝对抵食😍。食物方面冇得挑剔啦,不过饮品方面真系麻麻。我哋饮过几款唔同嘅,都唔好饮,所以我哋多数都唔会嗌嘢饮,净系嗌嘢食😂。
💛💛💛阿木台湾面💛💛💛

麻辣牛肉面 $65