2021-04-17
💛💛💛花香FLOOM FLOOM💛💛💛装修都几靓嘅,啱女仔嚟打卡影相💗。不过,就算系黄店都要踩,真心唔太好食,要改善一下啦!好彩服务超好,有加返分🥰。原只软壳蟹黄金咸蛋蝴蝶粉 $138软壳蟹炸得都唔错,但可以更松脆。好处系软壳蟹啲手脚全部都好完整。蝴蝶粉硬,感觉上似系啱啱熟定其实唔熟我唔肯定🤨。勉强都可以食晒,个酱汁好食嘅,咸蛋唔系好咸,食落有少少唔均匀,因为系一块块😥。草莓鲜奶厚吐司 $58好食抵食,成餐饭最开心嗌左依个甜品💗,上面啲鲜奶感觉上系好浓嘅cream。我预先俾咗个生日牌比店员,系我哋食完正餐时主动收起餐具,仲插埋蜡烛同个牌系吐司到,呢个安排真系非常之好🥰。热脏脏朱古力 $48饮落都唔错嘅,但唔知系摆得太耐定商场冷气好冻,一阵间已经冻哂🥲。好彩既系完全饮到啲朱古力,好甜好饮,用黎打卡一流。不过最好就大杯啲啦🤪。冻提拉米苏 $58睇menu见到好吸引,但系饮落去就觉得系普通冻咖啡上面加啲cream。咖啡仲要唔甜冇乜奶😂,当啲冰融嘅时候就变咗咖啡水,真系要改善一下,如果唔系真系帮衬唔落🤔。埋单$332(包加一)
原只软壳蟹黄金咸蛋蝴蝶粉 $138
草莓鲜奶厚吐司 $58
热脏脏朱古力 $48
冻提拉米苏 $58
埋单$332(包加一)