2022-02-07
💛💛💛Little Vegas💛💛💛间餐厅系朋友book嘅,我上到去先发现原来我好多年前已经食过,一如既往咁多食物选择😍。超级多打卡影相位,不过座位唔多,所以记得book位🤪。一份Set Lunch有餐汤+主菜+饮品蒜香白酒蚬意粉 $96钟意食蒜嘅人一定要嗌,成个意粉充满住蒜香,就好似平时去食𠮶啲捞冷面咁重,啲蒜好似唔洗钱既咁样😙。如果啲蚬可以大粒啲就好啦,不过胜在其他配菜都好食,有多意粉之余仲有菇同洋葱😍。香草烤焗鲈鱼配日式芝麻酱 $118对得住个价钱,条鱼好厚肉✨。烤既时间啱啱好,外皮脆,里面嫩滑,鱼汁仲喺度😛。除左鱼大块之外,配菜都好多,又薯角又沙律💚。早知就问下可唔可以转薯蓉,因为我地小食拼盘都有薯角😂。迷你随机小食拼盘 $58有炸鱼手指、鸡翼、洋葱圈薯条、大量薯角😂。我估全部都系新鲜炸,因为热辣辣,上枱嘅时候都要等一阵先可以食。我哋贪得意想点千岛酱黎食,店员都肯比我地😗。榛子朱古力(跟餐唔使加钱)榛子味好香,朱古力都好浓,就算啲冰融咗少少都仲好好饮😌。骰仔朱古力(跟餐唔使加钱)好好奇个骰仔系乜嘢,所以就嗌黎试下。原来𠮶啲骰仔系咖啡啫喱😛。始终朱古力都一定甜甜地,有啲少少苦味嘅
一份Set Lunch有餐汤+主菜+饮品
蒜香白酒蚬意粉 $96
香草烤焗鲈鱼配日式芝麻酱 $118
迷你随机小食拼盘 $58
榛子朱古力(跟餐唔使加钱)
榛子味好香,朱古力都好浓,就算啲冰融咗少少都仲好好饮😌。
骰仔朱古力(跟餐唔使加钱)
好好奇个骰仔系乜嘢,所以就嗌黎试下。原来𠮶啲骰仔系咖啡啫喱😛。始终朱古力都一定甜甜地,有啲少少苦味嘅咖啡中和返,更好饮😉。两者配合得好好。
埋单$299(包加一)