2021-05-04
💛💛💛山东小城💛💛💛已经食第三次啦,味道一直都系咁好。今次一行三人,梗系嗌多啲嘢食啦😛。鸡丝粉皮 $50好食,鸡丝份量唔少,粉皮份量好大兜,每条都沾满左麻酱😚。虽然个价钱同一碗面差唔多,但其实非常之抵架🥰,每次黎都会嗌!京葱羊肉馅饼 $28一份有两块,里面嘅肉汁多到流出来,羊肉非常之好味。羊肉份量多得来又唔会好重羊肉膻味,实在唔错😎。鲜肉芹菜煎饺 $28呢度嘅煎饺好出色,真系每只饺子都煎到好香脆,绝对唔会话是但煎一边就算👍🏻。芹菜好香,不过因为系煎饺,所以饺皮𠮶个香脆盖过咗芹菜嘅味。下次可能嗌芹菜水饺更好😆。墨鱼荸荠饺 $55呢间舖头最出名嘅就系墨鱼饺,坦白讲其实我唔觉得有咩特别。不过每次同唔同人黎,佢哋都会想试一试🤪。一试无妨嘅,好食就好食既,不过就唔算特别啰😌。猪扒担担面 $52担担面个汤底好重花生味,味道非常之好。上菜时我地见到块猪扒浸左喺个汤到,当时心谂「今次块猪扒一定淋晒啦😩」,点知个依然好香脆😂。虽然系咁,都好希望佢识得另上块猪扒啦😌。埋单$213(无加一)
鸡丝粉皮 $50
京葱羊肉馅饼 $28
鲜肉芹菜煎饺 $28
墨鱼荸荠饺 $55
猪扒担担面 $52
埋单$213(无加一)