💛💛💛Mr Maki💛💛💛想食好耐,今日Lunch专程搭叮叮过去买外卖😚。座位唔太多,得8个,不过我眼见好多人都系买外卖,所以唔洗等位😛。三文鱼两味 $78谂咗好耐到底食吞拿鱼定三文鱼,最后因为三文鱼个样吸引啲,所以拣左佢😚。大大碗,份量好够,有食唔晒咁多饭😂。仲有好多配料,例如:三文鱼、椰菜丝、粟米、枝豆、牛油果等等。我觉得唔洗加餐都饱,抵食之选😛。麻麻地软壳蟹 $62虽然佢叫麻麻地,但系一啲都唔系麻麻地,我估佢系麻辣咁解,食落唔系好辣架咋😂。每一旧卷都有软壳蟹,同饭嘅份量好平均,做得卷物当然有青瓜啊蟹子啊个啲,令到个卷物好fresh,就算软壳蟹系炸既,都唔觉得好油腻😆。叉烧浓汤拉面 $28由于净食卷物未必够饱,所以就加咗$28要一碗叉烧浓汤拉面。面正正常常,主要系个叉烧加咗分,出乎意料个几好食😆。跟餐加配 炸蕃薯条&日式沙律 $25本身好纠结到底要嗌炸蕃薯条定先生炸鸡,两样都好吸引。最后拣咗炸蕃薯条,因为唔系度度地方都有得食🤯。绝对冇令我失望,炸得好香口,外脆内软,里面就好似平时喺街边食𠮶啲煨番薯咁样,好棉好软滑好好食😍。我喺公司食个阵,唔够几分钟就俾啲同事抢晒黎食。橙味梳打 提子
💛💛💛Mr Maki💛💛💛

三文鱼两味 $78

麻麻地软壳蟹 $62

叉烧浓汤拉面 $28

跟餐加配 炸蕃薯条&日式沙律 $25

橙味梳打 提子味梳打
其中一个加餐既原因系有日本梳打😍。

埋单$193(无加一)
2022-01-05
15 分钟 (外卖自取)