2021-02-25
前日放学早咗,就谂住同同学嚟到铜锣湾呢边食个lunch~喺希云街见到呢间黄店🥰就梗系入嚟支持下啦💪🏻佢入边有好多文宣,仲有好多memo整成嘅连侬墙👍🏻好值得同路人入嚟支持下💛佢一个lunch set大概$60至$70不等~价钱唔错🤗仲会包黑醋沙律同埋饮品~蒜香杂菌意粉$64好香好浓郁嘅蒜味☺️仲有好多菇添😆咸咸地,意粉几爽口干身🍝而且几易入口~几钟意呢个意粉🥰因为佢嘅蒜香味好突出🤣食得好滋味😋冬阴功忌廉海鲜扁意粉$76辣辣地嘅意粉🍝有好香浓嘅冬阴功味😚呢个意粉比较结身,可能因为多cream🙈意粉仲有啲海鲜🦞好似鱿鱼圈,鲜虾等等~忌廉味几浓郁😆Unicorn $48有红肉火龙果沙冰同埋蓝莓沙冰☺️仲有cream喺饮品上边~深粉红色嘅饮品,打卡几靓😍有新鲜嘅火龙果肉🤩饮落甜甜地,有冰凉嘅感觉😚蝶豆花梳打$30好靓嘅饮品💕同样系打卡之选🥰拣咗荔枝味,有香甜嘅荔枝味😚几好饮😋
蒜香杂菌意粉$64
冬阴功忌廉海鲜扁意粉$76